maanantai 12. joulukuuta 2016

Aivopesu

Miksi ihmisen aivopesu onnistuu? Siihen on monia syitä. Taustalla voivat olla henkilökohtaiset terveystekijät, henkilökohtaiset menetykset ja henkilökohtaiset perhesuhteet. Taustalta löytyy usein vaikea elämäntilanne, jossa ihminen joutuu pohtimaan koko elämäänsä uudelleen. Silloin ihminen on herkempi tarttumaan johonkin muuhun kuin oljenkorteen saadakseen elämänsä järjestykseen. Ihminen manipuloituu äänistä ja sosiaalisesta mediasta, sopivista vihjeistä ja kaikenlaisesta muusta oiheismateriaalista, jota häirintäkoneistot tuottavat.

Kukaan ulkopuolinen ei voi tietää, miten järjestelmä toimii. Kuinka ihmisen ajatusmaailma voidaan kääntää ylösalaisin tai kuinka ihmisen päähän ajetaan uusia ajatuksia, ihmisen mielialaa ja olotilaa muokataan sellaisin menetelmin, jotka eivät ole suuren yleisön tiedossa.

Tätä ihmisen mielen hallintaa ja kontrollointia voidaan yrittää ja tehdäänkin paljon, tilanteissa, joissa ihminen on voimaton vastustamaan niitä. Miksi ihminen on voimaton tilanteessa? Ihminen voi olla väsytetty erilaisin menetelmin.

Pelottelu ja muu häirintä alussa saavat ihmisen elimistön reagoimaan kaikkiin ärsykkeisiin liian voimakkaasti. Ihminen on jatkuvassa valmiustilassa, ja lopulta on suunnattoman väsynyt ja uupunut. Ei enää pysty taistelemaan mitään ulkopuolista vastaan vaan antaa lopulta periksi ihan väärillekin viesteille ja ajatuksille, joissa ei ole mitään totuutta.

Vaikka tietää olevansa huijattu, alkaa toimimaan häirinnän mukaisesti. Tätä käytetään hyväksi ihmisten elämän sekoittamisessa ja perhe-elämän ja kaiken muun kuten työelämän häirinnässä. Ihminen siis käyttäytyy jollakin tapaa oudosti, puhuu oudoista kokemuksista, jotka on todellisuudessa tehty, mutta niitä ei voida usko todeksi.

Ihminen jää lopulta yksin häiritsijöiden armoille. Näin tapahtuu ja seuraukset voivat olla kauheita, jos ihminen ajautuu tekemään radikaaleja tekoja!

Tämä on aivopesun tarkoitus, että ihmisen elämä hajoaa!

Lopulta ihminen tajuaa koko systeemin ja alkaa elämään omaa elämäänsä. Häirintäkoneisto ei kuitenkaan jätä ihmistä rauhaan, vaan häirintä jatkuu kuolemaan asti, jos se on jossakin muodossa kerran aloitettu! Se lienee tosiasia näissä tapauksissa. Se voi siis kestää vaikka neljäkymmentä vuotta tai enemmänkin, jos ihminen on vasta elämänsä alkuvaiheessa. Häiritty ihminen kärsii ja rasittuu kuitenkin jollakin tavalla, tai sitten tulee fyysisiä vaurioita eli taistella voi pitkään, mutta lopullinen vapaus tulee kuolemassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti