perjantai 9. joulukuuta 2016

Ajatuksien lukeminen

Häirittyjen ihmisten kokemusten mukaan heidän ajatuksensa pystytään lukemaan!

Ihmisellä ei ole mitään yksityisyyttä. Tämä kokemus on yleinen häirintäkohteena olleilla, ja ihmisen ajatusmaailmaa ohjaavat kommentoivat ihmisen ajatuksia reaaliaikaisesti, eli ohjaavat ihmisen toimintaa tositilanteissa ja antavat neuvoja, mitä kerrot tai sanot tai vastaat kenenkin kysymyksiin.

Toiminnan kautta kontrolloidaan siis ihmisen elämää kaikissa tilanteissa, oli tilanne tai paikka mikä tahansa. Mikään ei ole salaista tai yksityistä. Jopa seksin aikana äänet antavat omat kommenttinsa. Tähän on häirityn ihmisen opittava ja elettävä sen mukaan. Sama kokemus on siis häirityillä, ja omien ajatustensa takia he kokevat ivaa ja pilkkaa ja heitä arvostellaan koko ajan.

Häirintä siis pyrkii saamaan ihmisen tekemään heidän häirintää harjoittavien ihmisten mukaan kaiken, ja tämä lienee alunperin kehitetty sotilaallisiin tarkoituksiin. Sotilaat saavat taistelutilanteessa ohjeita ja neuvoja ja pystyvät voittamaan pelkonsa ja omaavan korkean taistelutahdon.

Miten tämä toimii tavallisella ihmisellä?

Ihmisen ajatusmaailman kontrollointi ei ole varmaan kenenkään hyvinvoinnille eduksi. Ihmisen ajatuksien ja unien lukeminen saa ihmisen toiminnan sekaisin. Pitää yrittää päästä irti heidän ohjauksestaan ja ohjeistaan, ja ajatella aivan omaan tapaansa, silloin pystyy elämään tämän järjestelmän kanssa.

Alussa jokainen häiritty menee tavallaan sekaisin toiminnasta ja manipuloituu, mutta myöhemmin ymmärtää alkaa elämään omaa normaalia elämää häirinnästä huolimatta. Ihminen kokee äänihäirinnän eli misofonian vaikutukset jokainen omalla tavallaan. Ääniin siedättyy vähitellen ja näin on pakko käydä, muutoin ei pysty elämään normaalisti. Unohtaa äänien olemassaolon eikä edes kuuntele niitä enää, ne jäävät taka-alalle. Pystyy vastustamaan niitä!

Miten kaikki toimii?

Siihen löytynee vastaukset tutkimalla kaikkea mahdollista tietoa elektronisesta häirinnästä!

Millainen turvallisuusriski on aggressiivisen ihmisen varustaminen tällä tekniikalla, entä ääriliikkeiden edustajien varustaminen tällä tekniikalla?

Ihminen voidaan siis ohjata tekemään rikollista toimintaa, sotilaallista toimintaa, lähettää vakoilutehtäviin, tai ihan mitä tahansa tehtävää suorittamaan.

Mikään ei ole salaista eli kaikki ihmisen ympäristö saadaan selville samoin salasanat ja koko ympäristön muidenkin ihmisten tietoturva on vaarassa tällaisten järjestelmien ollessa kyseessä.

Kysymyksiä on enemmän kuin vastauksia, mihin maailma on menossa, jos kenet tahansa voidaan kaapata tai varustaa tällä menetelmällä?

Kuinka paljon ihmisiä on varustettu tällä tekniikalla, entä johtavia politiikkoja, sotilashenkilöitä, tai muita ns. mielipidejohtajia?

Ainakin julkisuuden henkilöiden ollessa kyseessä häirintäkohteina saadaan hyviä juttuja julkaisua varten keltaiseen lehdistöön!

Monet ihmettelevät mahdollisuutta lukea ajatuksia, tiedän sen, ja asiaa on tutkittu, korvan yläpuolella oleva aivopoimu on merkityksellinen ja osa sanoista pystytään lukemaan. Elektronit tunnistavat ihmisen aivojen aktiivisuuden. "Brain mind reading implants" -hakusanoilla löytyy tietoja.

Ihmisen silmistä ja käytöksestä voidaan myös lukea ihmisten ajatuksia jossain määrin. Ihmisten kuulustelu ja tarkkailu antavat kokeneille tutkijoille mahdollisuuksia tulkita ihmisten ajattelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti