torstai 15. joulukuuta 2016

Bots

Joskus ihmettelen, miten "bots" armeija toimii Atlantin toisella puolella? Ovat ne siellä kaikkialla yleisesti käytössä, ja kantavatko ihmiset mukanaan reaaliaikaisia vakoilulaitteita kaikissa valtion virastoissa?

Miten sellaiset laitteet, kuten "Micro-Aviary" tai joku muu vastaavan tyyppinen varustus toimii siellä hallintorakennuksissa, oikeussaleissa ja virastoissa?

Jos sitä ei kukaan missään vaiheessa huomaa, niin ihmisen mukanahan saadaan kaikenlaista tietoa kaikkialla maailmassa.

Mutta jospa ihmisiä ei ole siellä testattu näillä laitteilla niin laajasti, niin he voivat vapaasti toimia tiedonvälityksessä. Kuka nyt tavallista ihmistä uskoisi, tai epäilisi?

Silloin se järjestelmä on erittäin käyttökelpoinen kaikinpuolin.

Itse ajattelin, että joku systeemihän toimi lentokoneissa, lentokentillä, ja kaikkialla sai reaaliaikaisia komentteja aikaisemmilla matkoilla lentoyhtiöistä riippumatta, tai lentokentistä, että kyllä ne toimivat siellä Atlantin toisellakin puolella. Jotain hämäräähän oli minunkin mukanani.

Eikä se ole paikkauskollista, vaan ihmisen ympärillä jollakin tavalla kulkevaa! Ja komentit olivat maassa maan tavalla, milloin mitäkin tapahtui tai minun kehoitettiin tekemään tai sanomaan, tai kuulin jotain outoa ääntä ympäristössäni!

Mutta mitä ei näe, sitä ei voi epäillä kukaan, joten olen vain huoleton matkalainen, kuten kaikkialla matkoillani missä päin tahansa maailmalla. Nähdään LA!

Mutta he sanoivat:

"Älä pelkää, että kukaan ei tiedä mitään mistään systeemeistä, että niitä ei ole luotu tavallisille ihmisille, siksi olet turvassa, ei kukaan epäile mitään, voit liikkua missä tahansa, mikään järjestelmä ei tunnista missään niitä, tai kukaan ei tunne niitä, jos sinulla on näkymättömiä seuralaisia, olet siis vain ihan tavallinen ihminen, ja siten vapaa kaikkialla kulkemaan, vaikka missä rakennuksessa tai julkisissa tiloissa, lentokoneissa, kentillä, ehkäpä jopa valkoisessa talossa, jos sinne turisteja vielä laskettaisiin!"

Niin aion myös olla nyt ja jatkossa!

Olen muuten eksynyt valkoisessa talossa vuonna 1975, mutta vartijat ohjasivat pian meidän isomman turistiryhmän joukkoon! Mentiin johonkin isoon saliin, jossa oli paljon muotokuvatauluja! Oltiin näes Suomesta minä ja äitini, ja muut New Yorkin suomalaisia porukassamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti