perjantai 30. joulukuuta 2016

Ns. seksuaalinen koulutus Lontoossa tammikuussa 2015

Minulle tehtiin kaikenlaisia juttuja tammikuussa 2015 Lontoossa. Minulle sanottiin, että me olemme lääkäreitä ja koulutamme sinua seksuaalisesti.

Todellistahan se koulutus oli, kun sain neljän päivän pakko-orgasmin ja tulin todella kipeäksi. Jouduin ottamaan nitroja ja Burana 800 mg pari tablettia kerralla. Minulla oli sepelvaltimotauti ja tukos oli 98 %, kun pari viikkoa myöhemmin se avattiin pallolaajennuksessa.

Minut huumattiin ja manipuloitiin hotellissa, ja kokeet alkoivat aina heti, kun saavuin hotelliin. Muualla sain olla rauhassa ja päivät vietinkin kaupungissa ja olin mahdollisimman kauan ulkona. Mutta hotellissa alkoivat oudot tapahtumat. Minulle sanottiin, että minua videokuvataan ja minun pitää olla rentona. Kaikenlaisia pistemäisiä kipuja tuotettiin ja osa poltti ihossani ja sain outoja tuntemuksia. Aivan kuin aaltoja olisi kulkenut kehossani.

Minulle tehtiin kaikkea ja sanottiin, että olet nainen, sinun pitää tietää, miten reagoit. Kaikkea mahdollista yritettiin ja kyllästyin välillä, kun en saanut edes nukkua rauhassa. Jouduin ottamaan enemmän särkylääkkeitä kuin aikoihin, koska minuun laitettiin ihon alle möngertäviä polttavia juttuja neljäksi päivää. En tiennyt mitä ne olivat?

Osaako kukaan selittää näitä, mitä nämä oliot olivat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti