tiistai 27. joulukuuta 2016

Toistaako historia itseään?

Tuleeko osa suomalaisesta kansasta hylätyksiä, mm. erilaisen häirinnän ja gang stalkingin keinoin, että heidän on muutettava Suomesta pois? Keneen tämä vaino kohdistuu, erityisesti vanhempiin naisiin, sen olen muutaman kohtalotoverin kanssa todennut.

Minne paeta tällaista todellisuutta? Mikä maa ottaisia suomalaisia turvapaikanhakijoiksi?

Toisen maailmansodan jälkeen ei maailma ole muuttunut viisaammaksi. Noin 60 miljoonaa ihmistä on vailla omaa paikkaansa ja maatansa maailmassa. Miten tämä voi olla mahdollista? Erilaisuutta ei hyväksytä missään, osa kansakunnasta joutuu vainotuksi. Tämä on jokaisessa kansassa oleva ominaisuus, jostain syystä osaa kansasta vainotaan.

Miksi tavallista suomalaista vainotaan? Se on hyvä kysymys, johon en pysty antamaan vastausta! Mutta mikä maa pystyy turvaamaan ja takaamaan turvallisen ympäristön täällä vainotulle ihmiselle? Siihen ei ole vastauksia, kun lukee ihmisten kirjoituksia omasta kohtalostaan!

Sata vuotta sitten oli poliittiset syyt, ja kansa oli jakautunut punaisiin ja valkoisiin. Ihmisiä pidettiin vankileireillä. Jopa oma isoisäni toimi punaisten leirillä vanginvartijana. Olot leirillä olivat kurjat ja ihmisiä kuoli paljon siellä. Hän ei kestänyt nähdä sitä, ja pyysi ilmeisesti päästä toisiin tehtäviin.

Mutta nykyiset menetelmät ovat toisenlaisia. Kaikki tapahtuu eri tavalla. Ihminen voi olla vankina omassa kodissaankin nykymenetelmissä. Mitä vikaa on silloin yhteiskunnassa, että osa ihmisistä voidaan hylätä oman onnensa nojaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti